Ventilation

Professionella tjänster inom ventilation i Leksand

ventilation & ventilationsservice

Dala Mätteknik AB erbjuder professionella tjänster inom OVK-besiktning, injustering av ventilation och ventilationsservice. Med vår gedigna erfarenhet och lokala närvaro i Leksand, garanterar vi högkvalitativa lösningar anpassade för ditt hem eller företag. Upptäck våra tjänster och låt oss bidra till en säkrare och mer effektiv vardag.

Boka gratis hembesök
OVK-besiktning

OVK-besiktning

OVK står för "Obligatorisk Ventilationskontroll" och är en besiktning av ventilationsanläggningar i flerbostadshus och vissa andra typer av fastigheter.

Syftet med OVK-besiktningen är att säkerställa att ventilationsanläggningen fungerar korrekt och att den uppfyller gällande regler och föreskrifter.

Ventilation

Injustering av ventilation

Injustering av ventilation är en process där man optimerar och balanserar luftflödena i en ventilationsanläggning för att säkerställa att rätt mängd luft tillförs och avlägsnas från olika rum eller områden i en byggnad.

Målet med injustering är att uppnå en jämn fördelning av luftflöden och tryck i systemet, vilket resulterar i en effektiv, kostnadseffektiv och korrekt fungerande ventilation.

Ventilation i tak

Ventilationsservice

Ventilationsservice görs för att underhålla och säkerställa att ventilationsanläggningar i byggnader fungerar korrekt och effektivt. Det innefattar olika åtgärder och inspektioner för att upprätthålla en god inomhusluftkvalitet och förhindra eventuella problem eller driftstörningar i ventilationssystemet.

våra referenser

Se tidigare arbeten som vi har gjort. 

Läs mer

Låt oss berätta mer!

hCaptcha

Bildgalleri

Se mer av vårt arbete på Facebook